אני רונית צין קרסנטי ואני קונפיסייר, ממתקאית. מכינה ממתקים בעבודת יד ומחברת הספרים:
״בייגלה״- הספר הראשון בישראל שמוקדש למאפה הכי אהוב על הישראלים
ו- "כישופי סוכר", הספר הראשון בישראל המוקדש כולו ללימוד תורת הקונפיסרי.
מאז ומתמיד אהבתי לבשל, בעיקר לאפות, לנסוע לטיולים קולינריים (בפריז), טיפחתי אוסף מרשים מאד של ספרי בישול ואירוח, כלים מיוחדים והערצה למרתה סטיוארט ודונה היי. אחרי 12 שנים כעיתונאית (בתפקידי האחרון כתבת מוסף כלכליסט) החלטתי להתמסר לתחביבים שלי ולהפוך אותם למקצוע. למדתי אצל "אסטלה", "בישולים" ו lenotre פריז והקמתי את המותג צינקה קונפיסרי- דרכו נמכרים הממתקים שאני מייצרת וסדנאות להכנת ממתקים.
לפני כמה שנים החלטתי שהספר שהכי חסר לי בספריית ספרי הבישול שלי הוא ספר שלי שילמד את העקרונות של הכנת ממתקים בעבודת יד. כך נולד הספר "כישופי סוכר", אותו כתבתי, הפקתי והוצאתי לאור באופן עצמאי. הספר ייצג את ישראל בתחרות ספרי הבישול העולמית של gourmand awards והגיע לחמישיית הגמר מתוך מאות ספרי בישול מכל העולם שהתחרו על התואר. אבל ההצלחה האמיתית של הספר היא מאות התמונות של הממתקים המופלאים שאתם הקוראים שולחים לי במייל, בפייסבוק ואפילו בוואטסאפ. תודה לכולכם!!!