עוגיות פיניולי

עוגיות הן היהלום של האפייה האיטלקית, שהיא כפרית, פשוטה ופחות מתוחכמת (ומתחכמת) כזו של הצרפתים.

את עוגיות הפיניולי (צנוברים) אפשר למצוא בכל מאפייה באיטליה וההכנה שלהן פשוטה במיוחד

מצרכים

100 גרם צנוברים

150 גרם שקדים טחונים

2 חלבוני ביצה

1/4 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה

טוחנים את אבקת השקדים, הסוכר וחלבוני הביצה במעבד מזון.

יוצרים עיגולים ומשטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מצפים בצנוברים ואופים 10 דקות בחום של 180 מעלות

הצג תגובותסגור תגובות

השאירו תגובה

דילוג לתוכן