קרמבוגית

קרמבוגית היא אחותה הקטנה של עוגת הקרמבו החורפית שלי. קרמבו הוא לא רק ממתק בפני עצמו אלא התגלה כמלית מושלמת למאפים. בעוגת הקרמבו הוא מעניק סטיקיות נפלאה ובתוך העוגיות הוא מחליף בקלות את מלית השוקולד של הקרמוגית ומתגלה במלוא תפארתו כשנוגסים בעוגייה.

לכ- 12 עוגיות גדולות:

מצרכים:

4 קרמבו, פרוסים לאורך ל 3

150 גרם חמאה רכה

150 גרם סוכר

1 כפית תמצית וניל

1 ביצה

280 גרם קמח

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

כאמור פורסים מראש את הקרמבו. כל יחידה ל 3 פרוסות. אם הם נשברים לא נורא. באפייה הכל מסתדר.

במיקסר עם וו גיטרה מעבדים יחד את החמאה, הסוכר ותמצית הוניל, עד שהתערובת קרמית.

מוסיפים את הביצה תוך כדי עיבוד.

מוסיפים את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והמלח ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד ונוח.

יוצרים מהבצק 12 כדורים יחסית גדולים.

חוצים כל כדור לשני חלקים ומשטחים כל חלק לפיתה דקה עד כמה שניתן. מניחים את פרוסת הקרמבו על פיתה אחת וסוגרים עם השנייה. מהדקים היטב את הקצוות, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

משתדלים לשמור על מרווח בין העוגיות.

אופים כ 10 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

הצג תגובותסגור תגובות

השאירו תגובה

דילוג לתוכן