אני יודעת שהתגעגעתם וגם אני! בשקט בשקט החזרתי בחודש האחרון את סדנת הממתקים שלי ואפילו יש סדנה חדשה- סדנת בייגלה. גיליתי שהמפגשים איתכם עושים טוב על הלב בימים אלה ולהכין ממתקים זה תמיד כיף ומרגיע. גם בימים של שקט. זה לא ממש נתפס אבל פורים כבר מעבר לפינה ולמרות שאני מניחה שלא תהיה שמחה גדולה (הלוואי וכן), זה תמיד כיף…
הקסם של בורגונדי ופריז- 24.9-29.9 התאהבתי בפריז בטיול בת המצווה שלי אי שם בשלהי שנות השמונים. זו הייתה אהבה ממבט ראשון ומאז היא לא עזבה את הלב שלי ואני לא עזבתי אותה במיוחד לאחר שהתמקצעתי בתחום הקונפיסרי. להיפך, העמקתי את הביקורים בה וחקרתי את צרפת לאורכה ולרוחבה. לאחר בקשות רבות אני שמחה לספר שבסוף חודש ספטמבר יצא טיול נשים בהדרכתי…
ממתק קוקוס ופסיפלורה הוא ממתק עם טעם של קיץ. שילוב הטעמים הנפלא הוא ממש זיווג משמיים ונותן תחושה של חופש באי קריבי. למעשה מדובר בשני מתכונים ששולבו יחד- ממתק קוקוס ורוד בלי הציפוי הורוד וריבת פסיפלורה. אז אתם גם נהנים מממתק מושלם, שמכינים בחמש דקות וגם ריבת פסיפלורה שתהיה נהדרת גם כציפוי לגלידה!! מצרכים לתבנית מלבנית בגודל 20×25: 180 מ״ל…
הכל התחיל מעוגת בטטות. אומרים שסבתא שלי הייתה בשלנית מדהימה. אני זכיתי לטעום מהמאכלים שלה כשהייתי קטנה מאד ואני זוכרת בעיקר ריחות. כשאני מריחה עוף מתבשל ארוכות עם תפוחי אדמה ואפונה עולות לי דמעות. לפעמים אני מכינה את זה במיוחד רק כדי להריח את הריח. אבל כשהייתי בת 8 וסבא שלי נפטר, היא הפסיקה לבשל ולאפות. סבתא שלי, רבקה שניידמן,…
תמרים הם חומר גלם נפלא לאפייה. הם מעניקים מתיקות, רכות ועסיסיות ויחד עם שוקולד הם הופכים לממתק שקשה לעמוד בפניו. את הממתק שלפניכם פיתחתי כסוכריות קרמל לטבעונים שבינינו, שאני ממש מבינה לליבם כי כצמחונית מעולם לא טעמתי את המרשמלו שלי. אחרי שטעמתי את התוצאה הסופית הבנתי שזה לא תחליף לכלום אלא ממתק בפני עצמו שחוגג את תמרי המג'הול המופלאים של…