עוגת שארלוט קפואה

השבועיים הראשונים של חודש מאי אהובים עלי במיוחד. בסוף השבוע הראשון של החודש אני חוגגת יום הולדת ובסופו של השני, אבא שלי חוגג יום הולדת. חגיגה כפולה אבל שלא תטעו- אני שונאת את ימי ההולדת של עצמי. זה תמיד מדכא אותי לדעת שעוד שנה חלפה דקה אחרי שהתחילה ושלא ממש הספקתי להגשים את כל מה שרציתי.. אבל… מאחר ואני תמיד מנסה להסתכל על חצי הכוס המלאה- יום הולדת זה תירוץ מצוין לפרגן לעצמי במתנה השווה מכולן- מתנה ממני לעצמי. בשנה שעברה, כשחגגתי יום הולדת 40, החלטתי להעניק לעצמי כל שנה מתנה שהיא חוויה בלתי נשכחת. השנה זו היתה סדנת צילום וסטיילינג מזון בפריז עם 4 הבלוגריות האהובות עלי, ביניהן לינדה לומלינו האחת והיחידה. חזרתי אתמול לפנות בוקר ואני עדיין מרחפת על ענן . אני אכתוב פוסט מסודר עם כל החוויות והטיפים אבל בינתיים- קבלו עוגת שארלוט קפואה וקלה להכנה לימים החמים שלפנינו, בעיקר כי צריך ריענון ממתקפת עוגות הגבינה של שבועות… נחנקתי…

לתבנית מתפרקת גבוהה בקוטר 18 ס"מ (או רינג):

מצרכים

למרנג:

100 גרם חלבון ביצה

 200 גרם סוכר

גלידה:

ראו מתכון לגלידה בהכנה ביתית בפוסט הקודם או שתקנו בגלידריה איכותית 1 ק"ג גלידה בטעם שאתם אוהבים.

לקרמל דובדבנים:

 100 גרם סוכר

20 גרם גלוקוזה (1 כף גלוקוזה)

60 מ"ל שמנת מתוקה

10 גרם חמאה

100 גרם דובדבנים טחונים

אוכמניות לקישוט

הצג תגובותסגור תגובות

השאירו תגובה

דילוג לתוכן